Hodnocení obchodu

5,0 78 hodnocení
Přidat hodnocení
5
78x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IV Avatar autora | 18.7.2019
spokojenost
JS Avatar autora | 8.7.2019
Velká spokojenost doporučuji
JN Avatar autora | 6.7.2019
Rychlé dodání, všem vřele tento obchod doporučuji.
EP Avatar autora | 28.6.2019
Rychlé dodání...spokojenost
PK Avatar autora | 16.6.2019
Opravdu velmi pěkná práce a velmi rychlé dodání.
EP Avatar autora | 9.6.2019
Dlouho jsem hledala takovou přízi,která by mi i barevností vyhovovala.Jsem spokojená a příště si zase tady objednám.
JR Avatar autora | 7.6.2019
Rychlé dodání. Díky
Avatar autora | 2.6.2019
Kvalita, rychlost dodani
JP Avatar autora | 1.6.2019
Spokojenost: komunikace, dodání, kvalita. Určitě doporučuji.
PV Avatar autora | 24.5.2019
Jsem velmi spokojený s jednáním paní majitelky. Chyba v počtu dodaného zboží byla okamžitě napravena.
MT Avatar autora | 16.5.2019
Velmi
Avatar autora | 11.5.2019
Dobrý obchod, vítám možnost osobního vyzvednutí bez zdržování, moc mi to pomohlo ve chvíli kdy jsem rychle potřebovala konkrétní barvu zipu .
HR Avatar autora | 5.5.2019
Dodání rychlé. Došlo sice k odeslání na fakturační adresu, nikoliv dodací, ale nebyl to až takový problém, který bych nevyřešila. Určitě doporučuji.
KN Avatar autora | 30.4.2019
.
H Avatar autora | 26.4.2019
Rychlé a bezproblémové dodání, s nákupem jsem spokojena, obchod rozhodně doporučuji.
ŠK Avatar autora | 25.4.2019
Rychlé dodání, výborná komunikace s e-shopem, spokojenost.
LK Avatar autora | 22.4.2019
Rychlost dodání byla výborná. Jen jsem objednávala metráž paspulky a došlo mi přestřiženo na několik dílů, což je docela problém, když máte naměřeno na určitý střih. Bez omluvy, bez kompenzace.
ŠB Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den Objednáno bylo 9,2 metru, paspulka byla zaslána na dva díly a jako kompenzace bylo cca 10 metrů. Za to že jsem to s Vámi nekonzultovala se omlouvám, ale bohužel se stane že je balení na více dílů (většinou je slepená) Brantová
LH Avatar autora | 13.4.2019
Opravdu velmi pěkná práce a velmi rychlé dodání.
JB Avatar autora | 8.4.2019
Velká spokojenost,rychlé jednání a skvělé ceny a výrobek úžasný všem se moc líbí.
GH Avatar autora | 22.3.2019
Spokojenost rychle vyřízení doporučuji.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 78

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.