Hodnocení obchodu

5,0 68 hodnocení
Přidat hodnocení
5
68x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MT Avatar autora | 16.5.2019
Velmi
Avatar autora | 11.5.2019
Dobrý obchod, vítám možnost osobního vyzvednutí bez zdržování, moc mi to pomohlo ve chvíli kdy jsem rychle potřebovala konkrétní barvu zipu .
HR Avatar autora | 5.5.2019
Dodání rychlé. Došlo sice k odeslání na fakturační adresu, nikoliv dodací, ale nebyl to až takový problém, který bych nevyřešila. Určitě doporučuji.
KN Avatar autora | 30.4.2019
.
H Avatar autora | 26.4.2019
Rychlé a bezproblémové dodání, s nákupem jsem spokojena, obchod rozhodně doporučuji.
ŠK Avatar autora | 25.4.2019
Rychlé dodání, výborná komunikace s e-shopem, spokojenost.
LK Avatar autora | 22.4.2019
Rychlost dodání byla výborná. Jen jsem objednávala metráž paspulky a došlo mi přestřiženo na několik dílů, což je docela problém, když máte naměřeno na určitý střih. Bez omluvy, bez kompenzace.
ŠB Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den Objednáno bylo 9,2 metru, paspulka byla zaslána na dva díly a jako kompenzace bylo cca 10 metrů. Za to že jsem to s Vámi nekonzultovala se omlouvám, ale bohužel se stane že je balení na více dílů (většinou je slepená) Brantová
LH Avatar autora | 13.4.2019
Opravdu velmi pěkná práce a velmi rychlé dodání.
JB Avatar autora | 8.4.2019
Velká spokojenost,rychlé jednání a skvělé ceny a výrobek úžasný všem se moc líbí.
GH Avatar autora | 22.3.2019
Spokojenost rychle vyřízení doporučuji.
VL Avatar autora | 15.3.2019
Kvalitně provedené obaly na očkováci průkaz se jménem za super cenu ????
OV Avatar autora | 14.3.2019
Jsem naprosto spokojená,látka je pěkná,doručení rychlé. Vřelele doporuučuji.
VA Avatar autora | 8.3.2019
Ano ...... bezva servis ... tady mají lidičky zájem jak uspokojit zákazníka. Spokojenost velika Doporučuji.
Avatar autora | 4.3.2019
Spokojenost rychle vyřízení doporučuji.
HB Avatar autora | 22.2.2019
Velká spokojenost
MN Avatar autora | 21.2.2019
Rychlost super a zboží také. Ráda si tu zase objednám. Už mám další zboží v košíčku :)
EH Avatar autora | 21.2.2019
Jsem moc spokojena.
HF Avatar autora | 18.2.2019
jsem spokojená, velice rychlé vyřízení objednávky
PS Avatar autora | 18.2.2019
rychlé vyřízení, celková spokojenost
Avatar autora | 3.2.2019
Perfekt!????

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 68

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.